Logo

My Party Special Events

Το Όραμά μας

Το Όραμά μας

Να μετατρέπουμε τα όνειρά σας σε αξέχαστα μοναδικά events.

Λίγα λόγια για εμάς

Πιστεύουμε στα όνειρα σας γιατί και τα δικά μας παίρνουν μορφή μέσα από την οργάνωσή τους. Η Μουσική και η Ψυχαγωγία δεν είναι αυτό που ασχολούμαστε, είναι το ποιοι είμαστε. Δεν οργανώνουμε απλά δεξιώσεις, αφουγκραζόμαστε τα όνειρα σας, δημιουργούμε στιγμές και συναισθήματα μέσα σε αυτά, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος.

Η οργάνωση της εκδήλωσης σας δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο event, αλλά μία συνεχή, πολυποίκιλη και σύνθετη της περισσότερες φορές διαδικασία. Καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι ο Χρόνος είναι αυτό που επιθυμούμε περισσότερο αλλά και αυτό που δαπανούμε περισσότερο, στόχος μας γίνεται η δική σας απόλαυση λεπτό προς λεπτό και η εξοικονόμηση περισσότερου χρόνου και ανέμελων στιγμών για εσάς από την αρχή της σύλληψης του ονείρου σας έως την ημέρα της πραγματοποίησης του.

Η ομάδα μας

Βασικό συστατικό της My Party Special Events είναι οι άνθρωποι  που την απαρτίζουν και αναλαμβάνουν  να πραγματοποιήσουν την κάθε σας στιγμή. Είτε πρόκειται για εταιρικές εκδηλώσεις είτε για προσωπικές σας στιγμές με την ίδια συνέπεια, όραμα και αποδοτικότητα το team της My Party Special Events εμπνέεται και σας προσφέρει πληθώρα εξατομικευμένων επιλογών μέσα από χαρακτηριστικά όπως είναι η νεανικότητα, που είναι ο κεντρικός πυλώνας που την εκφράζει, χωρίς παράλληλα να στερείται από την αισθητική και τον απαιτητικό συντονισμό μιας εκδήλωσης ή δεξίωσης. Η γνώση, και η εξειδίκευση που  χαρακτηρίζουν την ομάδα μας εναρμονίζονται πλήρως με την φαντασία, την αισθητική τις  πρωτότυπες και εναλλακτικές ιδέες.

Τι αναλαμβάνουμε

Όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν προσωπικές στιγμές, όπως ο Γάμος, η Βάπτιση, ένα παιδικό party ή ένα party γενεθλίων.

Εταιρικές, επαγγελματικές εκδηλώσεις με σκοπό την προώθηση όπως συνέδρια, εγκαίνια, παρουσιάσεις, ομιλίες, εκθέσεις, επιδείξεις μόδας και λοιπές διαφημιστικές καμπάνιες, ή ακόμα και κοινωνικές εκδηλώσεις που συμβαίνουν στα πλαίσια μιας εταιρείας, όπως εταιρικά parties, karaoke parties, επετείους, κοπή πίττας.

Γιατί εμάς

Η χρόνια εμπειρία μας, η αισθητική και η αξιοπιστία μας γεφυρώνονται υπό την στέγη των δυο καταστημάτων μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Η αισθητική μας και οι προτάσεις μας προσπερνούν τις πιο συμβατικές ή άτεγκτες ιδέες, και συναντιούνται σε παραδόσεις με υψηλή αισθητική έως και πιο σύγχρονες εναλλακτικές ιδέες, εναρμονισμένες πάντα με τον δικό σας τόνο, και δημιουργώντας δεσμούς εμπιστοσύνης που μας συνδέουν σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.